Sevgili Arkadaşlar,
Son günlerde '' tur ile İngiltere'ye gitmek için vizeye başvuran ve red aldığını söyleyenlerin '' sayısında bir artış gözlemliyoruz. Görünen o ki, bazı seyahat acentaları, vize alamayacağını düşündükleri kimselere,'' gel sana biz tur yapalım, kalabalığa karışırsın, daha kolay vize alırsın " şeklinde sanıyorum telkinlerde bulunuyor. Bu türde tavsiyelere lütfen inanmayınız. Tabi bunu derken, seyahat acentalarının hepsinin böyle davrandığını söylemek doğru olmaz, içinde mutlaka işini iyi yapanlarda vardır.
Vize memuru, başvuru sahibinin gidiş sebebinden çok (aile ziyareti, tatil, veya tur) kişinin Türkiye'deki şartlarıyla ( gelir durumu,eğitimi, mesleği, yaşı, daha önceki yurtdışı seyahatleri vb) ilgilenir.
Başvuru sahibinin şartları vize almaya uygun değilse, 5 yıldızlı otelde kalmalı tura bile yazılması fayda vermez.
Bu konuyu dikkate alalım ve etrafımızdakileri de uyarmaya çalışalım.
Sorularınız varsa e-mail yazabilirsiniz veya aşağıdaki numaradan ulaşabilirsiniz.
Vize başvurusu yapmaya hazırlanan herkese kolaylıklar diliyorum.
Bol şanslar.
_________________ Murat AKKOÇ - Yurtdışı Eğitim ve Vize DanışmanıLondinium Yurtdışı Eğitim ( http://www.londiniumedu.com ) info@londiniumedu.comSkype : londinium.egitim Tel: 0554 681 1238
|