ingiltereforum.com

İngiltere'de Yaşam,Vize ve Eğitim Bilgi Kaynağı - %100 Doğru Bilginin Adresi !..

Giriş | Kayıt

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 6 mesaj ] 

08 Şub 2012 13:08

Sevgili forum üyeleri,

Forumda bu satırları okuyanların pek çoğunun önümüzdeli bir kaç ay içinde İngiltere adayı öğrenciler olduğunu düşünürsek, Londra Olimpiyatları'nın meydana getireceği vize yoğunluğunun onları etkileyeceği açıktır.

İngiltere Konsolosluğu, Londra Olimpiyatları'nın meydana getireceği vize yoğunluğunu bertaraf etmek amacıyla Olimpiyat Oyunları için gidecek olan kişilerin vize başvurularını şimdiden kabul etmeye başlamıştır.Ama buna rağmen, yaz dönemi öncesinde, Olimpiyatlar sebebiyle oluşacak vize yoğunluğunun, öğrenci vizelerinde gecikmeye sebep olacağını düşünmekteyiz.

Bu sebeple, İngiltere`ye yazın gitmeyi düşünen öğrencilerimize dahi, şimdiden hazırlıklarına başlamalarını, okul kayıtlarını tamamlamalarını ve çok geç kalmadan vize başvurularını yapacak duruma gelmelerini tavsiye ediyoruz.Böylece vizelerini erken almış olarak, son dakikada uçak bileti almaktan kurtulmuş olacaklar ve bütçelerine uygun uçak biletleri bulabileceklerdir.

Kısacası, erken kalkan yol alır misali, okul kayıtlarını ve vize başvuru hazırlıklarını erkenden bitirmek öğrencilerimizin lehine olacaktır.

Herkese bol sanslar.

Başa Dön Başa Dön
  Profil WWW

#

04 May 2012 17:11

LONDRA- 2012 YAZ OLIMPIYATLARINA SAYILI GUNLER KALDI !!

INGILTERE`YE BU YAZ DEGISIK SEBEPLER ICIN GITMEYI DUSUNEN KISILERIN,VIZE BASVURU ISLEMLERINE HIZ VERMELERINI, ONEMLE TAVSIYE EDIYORUZ.

TURKIYE`DEN YAPILAN VIZE BASVURULARINDA YOGUNLUK ARTMAYA BASLADI.

http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/sitec ... iew=Binary

Başa Dön Başa Dön
  Profil WWW

#

04 May 2012 18:09

Central London yazdı:
LONDRA- 2012 YAZ OLIMPIYATLARINA SAYILI GUNLER KALDI !!

INGILTERE`YE BU YAZ DEGISIK SEBEPLER ICIN GITMEYI DUSUNEN KISILERIN,VIZE BASVURU ISLEMLERINE HIZ VERMELERINI, ONEMLE TAVSIYE EDIYORUZ.

TURKIYE`DEN YAPILAN VIZE BASVURULARINDA YOGUNLUK ARTMAYA BASLADI.

http://www.ukba.homeoffice.gov.uk/sitec ... iew=Binary

maalesef dogru soyluyorsunuz !!!! ben dokuz isgunu oldu hala bekliyorum ;halbuki bu 3.gidisim olacakti.Bu kadar bekletmelerindeki amac ne olabilir sizce ? Bu kez olumsuz mu olacagi anlamini cikarmaliyim? Bu yogunluk simdiden mi bu kadar basladi anlamadim ki?3-5 isgununde sonuclanir diye basvurdum ;vize basvuru merkezindekiler 8-10 isgunu deyince herhalde maksimum sure bu olur diye dusundum ?dokuzuncu is gunu ve hala bekliyorum!cok pisman oldum :( Keske hic basvurmasaydim :(

Başa Dön Başa Dön

#

07 May 2012 10:36

Konuyla ilgili uyarimizi aylardir yapiyoruz ama malesef cogu kisi bu durumun farkina yeni yeni varmaya basladi.

Bu sene, olimpiyat oyunlarindan dolayi yasanacak vize yogunlugundan oyle durumlar yasanacak ki,insanlar kurslarina veya ziyaretlerine ya zor yetisecek ya da gidemeyecek.

Başa Dön Başa Dön
  Profil WWW

#

11 May 2012 10:56

selam yeniden ;ben 9.is gunudur bekledigime dair mesajimi 4 mayısta yazmıstım ;bugun 11 Mayıs yani oldu 14.ısgunu..
burada bir gariplik var gibime geldi ? su sıralarda bu kadar bekleyen baska insanlar biliyor musunuz? Herhalde 3.kez basvurdugum icin yildirma taktigi yapiliyor ;eger gercekten yildirma taktigi ise gercekten ise yaradi.Bir daha bu ulkeye vize basvurusu yapmak zorunda kalmam umarim!!! Bu kadar keyfi hareket yapilmasi gercekten cok uzucu :(

Başa Dön Başa Dön

#

15 May 2012 15:26

Merhaba,

Bu hafta icinde vizeyle ilgili bir haber alabileceginizi tahmin ediyorum.

Hafta sonuna kadar bekleyin eger vize`den bir sonuc cikmazsa,World Bridge sayfasindan e-mail sorgusu gonder bolumune girip,konuyla ilgili bir mesaj yazin.Mutlaka birkac gun icinde bir cevap verirler.

Başa Dön Başa Dön
  Profil WWW
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 6 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz