Aşağıdaki soruyu pedicapçı arkadaşlara iletiyorum.En doğru cevabı onlardan alırız sanıyorum.
viewtopic.php?f=31&t=60&start=50 soru yandaki linkte son sayfada yer almaktadır.Aşağıyada kopyaladım benim verdiğim cevap ile birlikte.
bili_1977 Merhaba.Ben çift vatandaşım,Bulgaristan ve Türkiye.İngilterede pedicap işini yapmak istiyorum(çalışmak).Hangi statü altında bu işi yapabilirim.Yasal yollardan demek
istedim.Öğrenci deyilim ve 38 yaşında bir bayım.Konaklama konusunda yardımcı oluyormusunuz?Şimdiden teşekür ederim.
guldenPedicap için bir izin almanıza gerek yok zannediyorum ama net cevap için pedicapçı arkadaşlara soralım.hem bu iş hakkında deteylı bilgide almış olun.Konaklama konusunda ben şahsen sadece okulumuz öğrencilerine yardımcı olabiliyorum ancak forum içinde ev sahibi olan odalarını kiraya veren arkadaşlar var onlar yardımcı olacaklardır mutlaka.Yaşınız ile ilgilide bir sıkıntı yok.