ingiltereforum.com

İngiltere'de Yaşam,Vize ve Eğitim Bilgi Kaynağı - %100 Doğru Bilginin Adresi !..

Giriş | Kayıt

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 22 mesaj ] 

24 Eyl 2011 21:17

to london yazdı:
henüz okula başvurdum 2-3 gün önce, okuldan kağıt bekliyorum. kağıt geldikten sonra başvuru formunu doldurcağım.
birde birşey daha soracaktım..
kardeşimi evin yakınında bir okula yazdırmak için adres değişikliği yaptık, yani kağıt üzerinde.
bende okul başvurusunda oturduğumuz evin adresini verdim. ama kağıt üzerinde bir kaç gün önce değişti adres bu bir sorun yaratır mı ?

sorun değil ...vize formunu doldururken de gerçekten yaşadığınız evin adresini yazın

Başa Dön Başa Dön

#

20 Eki 2011 23:51

Merhaba tekrar rahatsız ediyorum umarım bu son olur..
sonunda okuldan kağıt bugün geldi randevuyu aldım formu doldurdumm, saat 12 yi geçti artık bugün diyeyim bugün 9 buçukda randevum var başvuruyu yapacağım sonunda hayırlısıla allahın izniyle..
daha önce ki sorularımdada söyledim, lise mezunuyum üni sınavına girmedim burda bir şirkette staj gördüm.. şimmdi ingiltereye gidip dil öğrenip gelip burda üni sınavına girip bitiripp aynı şirkette çalışmaya devam edeceğim..
şirketin sahibi akrabam bana sponsor oldu bütün evraklarım tamam bankada 10000 euro param var dil kursuna gittim kursa gittiğime dair sertifikayıda ekledm başvuru evraklarının içine....
neden gideceğimide belirttim dili ne için öğrenmek istediğimi gelip ne yapacağıımı hpsini yazdım.. bütün herşey tamam.. 1 aylık konaklama bedelini ödedim okula 1000 paund depozit yatırdım...
vizeyi alma şansım nedir bi fikir verebilir miisinizz ?

Başa Dön Başa Dön
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 22 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak: