ingiltereforum.com

İngiltere'de Yaşam,Vize ve Eğitim Bilgi Kaynağı - %100 Doğru Bilginin Adresi !..

Giriş | Kayıt

Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 

18 Ağu 2011 21:52

Çevrimdışı
Kayıt: 18 Ağu 2011 21:26
Mesajlar: 2

İyi günler,
Ocak haziran ayları arasında İngiltere'ye erasmus öğrencisi olarak gideceğim. Merak ettiğim ve cevaplarından tam olarak emin olamadığım bazı soruları sizlere sormak istedim.

Öncelikle hangi vize türüne başvurmam gerekli?
Başvuracağım vize için gerekli belgeler nelerdir?
Vizede karşılaşabileceğim sorunlar nelerdir?
Bankada ne kadar para olması gerekli? Alacağım hibeyi de bu hesaptan saydırabilir miyim?
Egham şehrine gideceğim, konaklama masrafım hariç aylık olarak ne kadar giderim olur?
Ailem bana en kolay ve en az komisyonla nasıl para gönderebilir ?
Hangi hava yolu şirketini seçmeliyim ?

Teşekkürler



Başa Dön Başa Dön
  Profil

#

19 Ağu 2011 09:43

Çevrimdışı
Kullanıcı avatarı
Kayıt: 25 Oca 2009 22:57
Mesajlar: 1572
Yaş: 36

Forumu incelerseniz tüm bu sorularınıza yanıt bulabilirsiniz.

Erasmus öğrencisi olarak Tier 4 student (sponsored) olarak başvuru yapacaksınız.Bilgiler uzun dönem vize başlıkları altındadır.Ayrıca Erasmus öğrencilerinin sorularınıda bulabilirsiniz.
Aceleniz varsa Ara butonu ile kolayca aradığınız bilgiye ulaşabilirsiniz.

_________________
Gülden Yüksel Aslankara
IDEAS Turkey
Yurtdışı Eğitim Danışmanı & Öğrenci Kariyer Koçu
http://ideasturkey.com/
ideasturkey@gmail.com
TÜM SORULARINIZ SADECE FORUM ÜZERİNDEN MAX 48 SAAT İÇERİSİNDE YANITLANMAKTADIR!



Başa Dön Başa Dön
  Profil WWW

#

19 Ağu 2011 18:29

Çevrimdışı
Kayıt: 18 Ağu 2011 21:26
Mesajlar: 2

altı aydan az kalıyor olmama rağmen uzun dönem vize mi almam gerekiyor?



Başa Dön Başa Dön
  Profil

#

19 Ağu 2011 22:50

Çevrimdışı
Kayıt: 14 Haz 2010 16:50
Mesajlar: 328

Merhaba,

Erasmus ogrencileri ile ilgili onceki gun bir yazi yazmistim.

Asagidaki linkten bu yazimi okumanizi tavsiye ederim.


erasmus-ogrencileri-ve-basvurulari-t1240.html

_________________
Murat AKKOÇ - Yurtdışı Eğitim ve Vize Danışmanı

Londinium Yurtdışı Eğitim

( http://www.londiniumedu.com )

info@londiniumedu.com

Skype : londinium.egitim

Tel: 0554 681 1238



Başa Dön Başa Dön
  Profil WWW

#

20 Ağu 2011 13:52

Çevrimdışı
Kayıt: 16 Tem 2011 22:36
Mesajlar: 25

uzun donem ogrencı vızesı alabılmen ıcın uzun donemlık kabul mektubu alman gerekıyor. tıer 4 denılen. Tıer 4 vızesı ıcınde ayrı krıterler gerekıyor. Ielts,toefl vs. sonucu ıstıyolar dıl yeterlılıgı ıstıyorlar hesapta para ıstıyorlar bunun 28 gun boyunca kalmıs olması gerekıyor. o yuzden kısa 6 aylık gıdıyorsan kısa donem ogrencı vızesı alman gerekir. Ancak daha uzun kalmak ıstıyorsan uzatma olayları falan oluyor ama tam bır bılgıye sahıp degılım. forumda vardır.



Başa Dön Başa Dön
  Profil
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Yeni başlık gönder Başlığa cevap ver  [ 5 mesaj ] 

Tüm zamanlar UTC + 2 saat


Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir


Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz


Aranacak:
Geçiş yap:  
cron